23.10. dorostenky v Edenu

23.10. v neděli hrají dorostenky - 3 výhry

23.10. dorostenky v Edenu

V neděli 23.10. srdečně všechny zveme na utkání našich dorostenek.

A tým MLD je prozatím na 1. místě, J. Hradec je na místě devátém. Výsledek 32:18 a dále vedeme tabulku 1. ligy mladších dorostenek.

Info MLD A:

Mladší dorostenky vyhrávají nad celkem Jindřichova Hradce. Výsledek 32:18. Soupeř začal taktikou velkého množství osobních soubojů na obou polovinách hřiště. Chvíli nám trvalo si uvědomit, že to dnes bude o nasazení. Když jsme ho našli, vypracovali jsme si náskok a to vneslo do naší hry klid.

https://www.handball.cz/souteze/zeny/1-liga-mladsi...

Tým STD Slavie je na místě čtvrtém ( o jeden odehraný zápas méně), J. Hradec také na devátém místě. Výsledek 38:31 a postup na druhé místo tabulky ( plus jeden zápas k odehrání navíc).

Info std:
Nad celkem Jindřichova Hradce vyhrávají také starší dorostenky. Konečný stav 38:31 napovídá, že se jednalo o útočný festival na obou stranách.

https://www.handball.cz/souteze/zeny/1-liga-starsi...

MLD B Slavie jsou druhé ( o jeden zápas odehraný méně), Plzeň zatím tabulku vede. Výsledek 32:21 a dostal se náš tým na 1. místo tabulky.

Info MLD B:

Mladší dorostenky vyhrávají proti celku DHC Plzeň 32:21 po kolektivním výkonu plném pohledných obranných i útočných akcí.

https://www.handball.cz/souteze/zeny/2-liga-mladsi...



Fotogalerie